Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Flensburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Flensburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Flensburg miniguide

Hyrbil Flensburg
Biluthyrning Flensburg

Flensburg (danska: Flensburg) är en stad med omkring 85.000 invånare, som ligger i Tysklands nordligaste stat – Schleswig-Holstein – 11 km söder om gränsen medDanmark, chefen för Flensburg Förde (fjord).

Grundades av danskarna på 1100-talet, och 1284 dess handelsrättigheter. Den tidigare ägaren var hertigdömet Schleswig.   Under perioden 1460-1864 var i Schleswig-Holstein, peronalunion med Danmark – och Flensburg fortsatte att ha en dansk känsla. Fortfarande är ett danskt ett officiellt erkända minoritetsspråk.

Bland sevärdheterna till fyra medeltida kyrkor i de inre nämns stadens centrum – det äldsta, midsommar, byggdes på 1100-talet. Staden har också flera intressanta museer, bland annat Museum of Art Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Sjöhistoriska museet) – och inte minst återställda museum ångaren ”Alexandra”. Den ligger vid vattnet, och är Tysklands äldsta bevarade ”lounge ångfartyget” (byggd 1908 i Hamburg ).

Flensburg är även känd som en mycket upptagen shoppingby – och det finns ett antal stora köpcentra här, både i och utanför centrum.

Närmaste flygplats med reguljär trafik är Sønderborg Airport, Danmark, 42 km nordost om Flensburg. Härifrån finns det dagligen samband med Köpenhamn (Kastrup).