Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Flensburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Flensburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Flensburg miniguide

Hyrbil Flensburg

Biluthyrning Flensburg

Flensburg (danska: Flensburg) är en stad med omkring 85.000 invånare, som ligger i Tysklands nordligaste stat – Schleswig-Holstein – 11 km söder om gränsen medDanmark , chefen för Flensburg Förde (fjord).

Grundades av danskarna på 1100-talet, och 1284 dess handelsrättigheter. Den tidigare ägaren var hertigdömet Schleswig.   Under perioden 1460-1864 var i Schleswig-Holstein, peronalunion med Danmark – och Flensburg fortsatte att ha en dansk känsla. Fortfarande är ett danskt ett officiellt erkända minoritetsspråk.

Bland sevärdheterna till fyra medeltida kyrkor i de inre nämns stadens centrum – det äldsta, midsommar, byggdes på 1100-talet. Staden har också flera intressanta museer, bland annat Museum of Art Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Sjöhistoriska museet) – och inte minst återställda museum ångaren ”Alexandra”. Den ligger vid vattnet, och är Tysklands äldsta bevarade ”lounge ångfartyget” (byggd 1908 i Hamburg ).

Flensburg är även känd som en mycket upptagen shoppingby – och det finns ett antal stora köpcentra här, både i och utanför centrum.

Närmaste flygplats med reguljär trafik är Sønderborg Airport, Danmark, 42 km nordost om Flensburg. Härifrån finns det dagligen samband med Köpenhamn (Kastrup) .

 

Svenska