Hyrbil Danmark

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Danmark

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Danmark inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Danmark miniguide

Hyrbil Danmark
Biluthyrning Danmark

Danmark ligger i norra Europa, och som faller inom det geografiska Skandinavien (som omfattar länderna Danmark, Norge och Sverige ).Landet har 5,5 miljoner invånare (2009) och består av den jylländska halvön och 443 öar – vars Zeeland och Fyn är som störst. Danmark gränser Tyskland i söder och kust-linjen till norra Skagerrak, Kattegatt och Östersjön i öster och Nordsjön i väster.Landet har färjeförbindelser till Norge, SverigeEnglandPolen och Tyskland.

Färöarna (en ögrupp som ligger strax norr om Skottland ) och Grönland (världens största ö, som ligger geografiskt i Nordamerika) hör också till Danmark.

Danmarks Landskapet präglas av lågland med kullar, hångel (kalkstensklippor) och sanddyner (bankar). Den högsta punkten är Møllehøj – och är 170 m.

Landet har ett maritimt klimat, med blåsiga vintrar och svala somrar.

Huvudstaden Köpenhamn ligger på Själland, och har ca 520.000 invånare i staden (2010). Om du får med hela huvudstadsregionen, ökar befolkningen till närmare 1,2 miljoner. Från Själland är bron till Sverige. Köpenhamn är en modern stad med många attraktioner och sevärdheter, bra shopping och ett varierat nattliv.

Andra större städer i Danmark är Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers Kolding.

Landets mest populära turistattraktioner är djur-och nöjesparker, museer, vackra slott, historiska platser från vikingatiden, långa sandstränder och årliga festivaler.

Danmarks största internationella flygplats är Copenhagen Airport, Kastrup, som ligger 8 km söder om huvudstaden.

Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från billiga bilar till lyxbilar, konvertibler och 4-hjulstrekkere på de flesta håll i Danmark. Biluthyrning i Danmark har aldrig varit billigare.Prova sökmotorn och hitta de billigaste biluthyrning i Danmark.