Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hørsholm

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hørsholm inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hørsholm miniguide

Hyrbil Hørsholm
Biluthyrning Hørsholm

Hørsholm är en stad med ca. 33.000 invånare (2009), som ligger i Region Hovedstaden på Själland – 25 km norr om Köpenhamn.

Den största attraktionen i kommunen är det gamla kungliga sommarresidens Hirschholm slott från 1730-talet, som visserligen revs 1810, men slottet Haven runt fortfarande bär tecken av den gamla barockträdgården. Idag, den vitkalkade, neoklassiska Hørsholm kyrkan från 1823 där. Andra sevärdheter i Hørsholm kommun Hørsholm Egns museet med arkeologiska och kulturhistoriska samlingar från den stad och region, Kultur Drum – som är värd konserter och teater – samt jakt och Skovbrugsmuseet.

I Rungsted – 2 km öster om Hørsholm centrum – är centralstationen med regelbundna tågförbindelser till Köpenhamn och Helsingör. Detta område är också en fantastisk strand och marina samt den populära Karen Blixen Museum.

Hørsholm centrum har gågatan med affärer och köpcentrum och dess omgivningar är vackra skogar, parker och golfbanor.

Närmaste flygplats är Copenhagen Airport, Kastrup.