Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kolding

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kolding inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kolding miniguide

Hyrbil Kolding
Biluthyrning Kolding

Kolding är en hamnstad belägen vid Kolding Fjord i Region Syddanmark – på Jyllands östkust.Staden är en viktig transport, kommersiella och industriella centrum med en befolkning på ca. 55.000.   Kolding har mer populära sevärdheter och attraktioner, inklusive det gamla kungliga slottet Koldinghus – som byggdes på 1200-talet. Idag slottet restaurerats och fungerar som ett museum.

Sankt Nikolaus kyrka från 1200-talet är också en ofta besökt attraktionen. Kyrkan är byggd i sten och är en av de äldsta i Danmark. Konsten älskande bör ta en tur till stadens moderna konstmuseum Trap Holt. Annars geografiska Garden är värd ett besök – den 1 hektar botanisk trädgård.

Kolding kan annars erbjuda vacker natur och välkomnande stränder. För shopping entusiaster har staden Jyllands största köpcentrum med 120 butiker och restauranger. Det finns också en biograf i centrum.

Närmaste flygplats är Billunds flygplats, som ligger 41 km norr om Kolding.