Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Billund Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Billund Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Billund Flygplats miniguide

Billund Flygplats
Biluthyrning Billund Flygplats

Billund Airport (BLL) är Danmarks näst största flygplats. Den ligger två kilometer utanför Billund. Flygplatsen har utmärkta bussförbindelser, både via bussar och speciella bussar flygplats med direkta förbindelser till städer som Århus, Vejle och Horsens. Det finns goda möjligheter att hyra en bil och en bil serviceföretag kan också ge flygplatsen.

Under 2008 2.546.856 passagerare som besöker flygplatsen. Från mitten av 2009 flygplatsen som trafikeras av nio flygbolag som flyger tre Flera alternativ är Ryanair, Sterling, Cimber och SUN-AIR/British Airways.   Det är det mest populærere rutten KLM som står för året runt 200 000 passagerare till Amsterdam.

Billund fick en ny terminal i 2002, den gamla används enbart för last. Bland anläggningarna är skattefria, några speciella och designerbutiker och fyra olika caféer och restauranger. Billunds flygplats erbjuder en speciell gratis tidning som kommer ut sex gånger per år. Utsikten kan avnjutas på en balkong, som ligger på nivå tre.