Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lyngby

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lyngby inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lyngby miniguide

Hyrbil Lyngby
Biluthyrning Lyngby

Lyngby (kallas officiellt Kongens Lyngby) är den viktigaste staden Lyngby-Taarbæks kommun på Själland. Det är en forstadsby ca. 10.000 invånare, belägen 12 km norr om Köpenhamn – huvudstadsregionen.Stadens historia går tillbaka till medeltiden, något Staden Lyngby kyrka från omkring 1150 är ett exempel.

Förutom den gamla kyrkan, har staden flera sevärdheter att erbjuda. Först och främst Sorgenfri slott – beläget precis utanför centrum – nämns. Det är en byggnad i barockstil, som ursprungligen byggdes 1705 men som senare har byggts om flera gånger. Slottet är till förfogande för det kungliga huset – men det vackra slottet Haven är alltid öppet för allmänheten. Annars har Lyngby också ett eget konstmuseum – Sophie Holm.

En annan turistattraktion i Lyngby är Friland Museum – med sina 100 gamla hus och gårdar.

Köpet ivrig att släppa fler spännande butiker i staden – eller liknande. ta en tur till köpcentret ”Lyngby Big Center” med alla 114 butiker. Stora tidskriften ”Magasin du Nord” har också en speciell avdelning i Lyngby.

Närmaste flygplats är Copenhagen Airport, Kastrup.