Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sønderborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sønderborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sønderborg miniguide

Hyrbil Sønderborg
Biluthyrning Sønderborg

Sønderborg (27.200 invånare år 2009) ligger på båda sidor av Als Sund, och är den största staden i södra Jylland. Alla Sønderborg kommun, som administrativt tillhör Region Syddanmark, har en befolkning på 76.800. Grundades 1256, består av en blandning av gamla och nya byggnader.

Sønderborg har, med sin geografiska närhet till Tyskland, hade en orolig historia – och i 1864 det erövrades av Preus Fighters. Sedan dess och fram 1920 staden var tysk, blev men så efter en folkomröstning om den nya införlivats i Danmark.

En av de mest besökta attraktioner är Sønderborg Slott, ursprungligen ett medeltida slott, som idag omfattar ligger ett intressant museum SønderjyskE historia. Andra attraktioner inkluderar följande: Merchant museum Kastaniehuset, Dybbøl Mill och History Center Dybbøl Banke.

Den närmaste flygplatsen är Sønderborg Airport, som ligger ca. 7 km norr om centrum. Det går dagliga flyg till Köpenhamn, och du kan även flyga från här (via Köpenhamn) till ett antal europeiska destinationer.