Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Randers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Randers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Randers miniguide

Hyrbil Randers
Biluthyrning Randers

Randers är en stad i östra Jylland, som tillhör Region Midtjylland, och har ca. 60.000 invånare (2009). Randers är belägen 35 km norr om Århus, och är en viktig trafik knutpunkt för både nord-och sydgående riktning.

En stor turistattraktion i den här stan är Randers Regnskov – norra Europas största konstgjorda regnskog, med 350 olika växtarter och 175 olika arter djur. Det finns också en slangeterrarium och ett stort akvarium. Andra attraktioner inkluderar Kulturella Museum – dokumentera Randers ’historia från antiken till våra dagar, och Randers konstmuseum – som har landets mest omfattande samling av dansk konst.
Dessutom är ett besök på Claus Holm slott från 1690 rekommenderas. Slottet ligger 12 km sydost om Randers och är öppen för allmänheten under sommaren. Den vackra Slottsparken i barock stil med fontäner och alléer är också en attraktion i sig.

Närmaste flygplats är Århus flygplats, den 4 största i Danmark. Det finns goda bussförbindelser från Randers till flygplatsen, resan tar ca. 1 timme.