Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hirtshals

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hirtshals inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hirtshals miniguide

Hyrbil Hirtshals
Biluthyrning Hirtshals

Den lilla staden Hirtshals, med sina 6.310 invånare (2009), belägen norr om Vendsyssel – särskilt i Hjørring kommun i Region Nordjylland. Det är en relativt ung stad, som uppstod under första hälften av 1900-talet runt en nybyggd fiske och färjehamn. Det är fortfarande först och främst som fiske och Hirtshals ferjeby är känd.

Stadens främsta turistattraktion är de Oceanarium Nordsøen (tidigare Nordsømuseet) – norra Europas största akvarium. Det finns mellan 2000 och 3000 inhemska och exotiska fiskar, som kan leka i en totalt 4,5 miljoner liter vatten. Dessutom kan besökarna uppleva dagligen matas tätningar och leksaker i en separat selarium.

Den stora bilfärjor kör dagligen mellan Hirtshals och syd-norska städerna Kristiansand och Larvik (över erfarenheter cirka 3,5 timmar).På sommaren finns även båtförbindelse till Kristiansand (2t. 15 min.). Också mellan Hirtshals och västra norska städerna Stavanger och Bergen är en färjeförbindelser.

Närmaste internationella flygplats är Ålborgs flygplats, ca. 60 km söder om Hirtshals