Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Larvik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Larvik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Larvik miniguide

Larvik
Biluthyrning Larvik

De kustnära staden Larvik (23.600 invånare år 2007) ligger i sydöstra Norge i Larvik Fjord (som rinner ut i Skagerrak), och tillhör länet Vestfold.Larvik   chartrades i 1671, och den huvudsakliga försörjning var vid tidpunkten för virkeshandel, skeppsbyggnad och sjöfart.Senare under 1930-talet var staden en mångsidig industriell tillväxt.

Från hamnen i Larvik är bilfergeforbindelse till Hirtshals i Danmark, och E18 passerar även norr om centrum.

Stadens äldsta byggnader ligger på Tollerodden – och det finns flera historiska sevärdheter. De mest besökta Larvik kyrka från 1677, Larvik sjukhus från 1762 och den gamla tullen House of 1712 – som i dag inrymmer stadens maritima museum. Området är också den vackra herrgården i barockstil från 1674.

Andra turistattraktioner i staden Larvik Museum – ett hembygdsmuseum med utställningar om stadens marina och industriella historia, Beachwood – ett friluftsområde med stora vandringsleder, park med Fritzøe Fritzøehus – vilket är en herrgård från 1860-talet.

Larvik är också ett stort resort i sommar, med klippor och stränder, campingplatser och hamnar som har ett myllrande småbåtliv. Larvik har ett fint affärsdistrikt med butiker, kaféer och restauranger.

Den närmaste flygplatsen är Sandefjord – Torp, som ligger 22 km öster om Larvik.