Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kristiansand

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kristiansand inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kristiansand miniguide

Kristiansand

Biluthyrning Kristiansand

Hamnen Kristiansand ligger på söder – av Skagerrak kusten – och är administrativt centrum i Vest-Agder län. Kristiansand har 81.300 invånare (2010), och är 5. största stad.

Staden är en viktig transport-hubb för södra Norge, med goda tåg, flyg, buss-och färjeförbindelser till Norge och utomlands.

Kristiansand är känd för sina populära djur-och nöjespark, som ligger strax utanför staden. Har sajten över 600.000 besökare årligen, och öppnar även en ny utomhus / inomhus vatten park i juni 2010.

Staden har ett rikt kulturliv med museer, konstgallerier, konsertlokaler, teatrar och flera årliga festivaler. År 2012, den ”källa” – en ny konsert och teater – att vara redo.

Kristiansand lockar många turister under sommaren, och det finns fantastiska stränder längs kusten och en vacker skärgård. Fisk Wharf i staden är också en populär mötesplats under sommaren, med restauranger / klubbar och en livlig båtlivet.

Några av de mest besökta attraktionerna, den kristna fästning från 1672, Kristiansand katedralen i 1885 i nygotisk stil, Oddernes kyrka från 1045 (en av de äldsta), Södra konstmuseum, Vest-Agder-museet (som har flera filialer på olika platser i staden – inbegripet naturliga museum, Botaniska trädgården och friluftsmuseum – både gamla byggnader och utställning av Kristiansand i miniatyr upplagan) – samt järnvägsmuseum ”Setesdalsbanen” (i Vennesla, strax norr om staden)

Annars Kristiansand, bra shopping (mitten och varuhus), och många caféer, restauranger och platser nattliv.

Stadens flygplats, Kristiansand flygplats – Kjevik , som ligger 18 km nordost om centrum.

 

Svenska