Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Silkeborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Silkeborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Silkeborg miniguide

Hyrbil Silkeborg
Biluthyrning Silkeborg

Silkeborg ligger i Region Midtjylland – i en av Danmarks mest varierande landskap områden.Runt i staden – som har 41.979 invånare (2009) – det är en kuperad terräng med skogsklädda kullar och små pittoreska sjöar.

Ett av Danmarks högsta punkter – Himmelbjerget (147 m) – är i närheten, och en resa till den gamla ångaren ”Hjejle” på Silkeborgsøerne är en av de mest populära turistattraktioner.

Många av de andra webbplatser karaktär Silkeborg är ett kunstby. Du måste först och främst Silkeborg Konstmuseum och Kunstcenteret Silkeborg Bad nämns. Eller så kan du besöka   Silkeborg Museum, där du kan uppleva en av Europas mest berömda ”mossa-mumier” – Tollundmanden, som levde 300-400 f.Kr.Kr. Även Jysk Automobile Museum kan vara värt ett besök, och du reser med barn är ett besök till upplevelsecentrum ”Ge gas Palade” knappast att vänta.

Den närmaste flygplatsen är Karup Airport, som ligger 33 km från Silkeborg – men också Billunds flygplats och Århus flygplats ligger inom ett rimligt avstånd (respektive 68 och 86 km).