Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Odense

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Odense inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Odense miniguide

Hyrbil Odense
Biluthyrning Odense

Odense – Danmark 3 största stad med 159.700 invånare (2009) – ligger på ön Fyn i Region Syddanmark. Odense är en mycket gammal stad, och utanför centrum Nun Bakken – en Viking slott från år 1000 e.Kr. Kr.

Odense har flera turistattraktioner, inklusive Railway Museum, Fyn och öar konstmuseum, Odense Zoo och järnåldern Village – en rekonstruerad oldtidslandsby.Dessutom var den berömda sagan författaren Hans Christian Andersen föddes och växte upp här – och turister kan besöka hans barndomshem och museum som berättar om hans liv och arbete.

Odense har också ett rikt kulturliv, mysiga kaféer och restauranger och bra shopping. En av Danmarks största köpcenter i Odense – Rosengårdcenteret – som har 125 butiker.

Den närmaste flygplatsen är Odense Airport, som ligger nordväst om centrum.Detta är dock en liten flygplats med begränsade flyg (endast charter på sommaren). De flesta väljer därför att resa till Köpenhamns flygplats, Kastrup, som är Skandinaviens största flygplats. Tåget från Odense till Köpenhamn flygplats och resan tar ca. 90 minuter.