Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Odense

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Odense inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Odense miniguide

Hyrbil Odense

Biluthyrning Odense

Odense – Danmark 3 största stad med 159.700 invånare (2009) – ligger på ön Fyn i Region Syddanmark .Odense är en mycket gammal stad, och utanför centrum Nun Bakken – en Viking slott från år 1000 e.Kr. Kr.

Odense har flera turistattraktioner, inklusive Railway Museum, Fyn och öar konstmuseum, Odense Zoo och järnåldern Village – en rekonstruerad oldtidslandsby.Dessutom var den berömda sagan författaren Hans Christian Andersen föddes och växte upp här – och turister kan besöka hans barndomshem och museum som berättar om hans liv och arbete.

Odense har också ett rikt kulturliv, mysiga kaféer och restauranger och bra shopping. En av Danmarks största köpcenter i Odense – Rosengårdcenteret – som har 125 butiker.

Den närmaste flygplatsen är Odense Airport , som ligger nordväst om centrum.Detta är dock en liten flygplats med begränsade flyg (endast charter på sommaren). De flesta väljer därför att resa till Köpenhamns flygplats, Kastrup, som är Skandinaviens största flygplats. Tåget från Odense till Köpenhamn flygplats och resan tar ca. 90 minuter.

 

Svenska