Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vordingborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vordingborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vordingborg miniguide

Hyrbil Vordingborg
Biluthyrning Vordingborg

Vordingborg är en liten stad med 9.282 invånare (2009) i Region Sjælland – särskilt av Masnedsund Sydsjælland. Staden har en bro anslutning till Masnedsø och hela stormaktstiden Bridge till Falster.

Den gamla färjan Vordingborg staden hade sin storhetstid under medeltiden, då flera av de danska kungarna periodvis bodde här. Stadens mest kända attraktion är verkligen ruinerna av den gamla Vordingborg slott från 1364 Vad finns kvar av denna byggnad idag, Gåsetårnet – som också är Vordingborg landmärke. På det ursprungliga slottet webbplatsen finns också en mycket besökta historiska botaniska trädgården. Dessutom hittar du Danmarks Borg Center (tidigare Sydsjællands Museum) här – i två korsvirkeshus, en från 1700-talet och den andra från 1800-talet.

Idag Vordingborg är också en trevlig liten stad med en intim stad atmosfär – och på båda sidor av staden finns fina och populära stränder. Även den berömda kalkstensklippor på ön Møn – kallas Møns Klint – måste betraktas som en av attraktionerna. De är säkert väntat. 40 km öster om staden, men inom Vordingborg kommungränser.

Närmaste flygplats – Copenhagen Airport, Kastrup – ligger 100 kilometer nordost om Vordingborg