Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Torshavn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Torshavn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Torshavn miniguide

Hyrbil Torshavn

Biluthyrning Torshavn

Tórshavn är huvudstad i Färöarna skärgård, som ligger i Atlanten mellan Skottland , Island och Norge.Färöarna är formellt en del av Danmark , men har sedan 1948 haft interna självstyre.Skärgården har två officiella språk: Färöarna och danska.

Staden Tórshavn, som grundades redan 825 år av norska nybyggare, har 12.345 invånare (2007), medan befolkningen i kommunen Tórshavn är ca. 20.000. Färöarna består av 18 stora och små öar, Tórshavn, den största av dem – Streymoy.

I den gamla staden Tinganes finns flera efterlevande byggnader från 1500 – och 1600-talet – alla med gräs på taket. Annars Cultural Center Nordens hus från Tórshavn attraktioner. Den byggdes 1983 och har en intressant arkitektur i glas och stål – men med en traditionell gräs tak. Andra sevärdheter: Färöarnas Islands (Färöarna konstmuseum) och öarna Arkeologiska Minni Längtan (Färöarna Nationalmuseum).

Färöarnas enda flygplats Vágar Floghavn ön Vágar. Annars är det en färjeförbindelser från Tórshavn till Hanstholm och Esbjerg i Danmark , Bergen i Norge , Scrabster iSkottland och Seydisfjordur the Island .

 

Svenska