Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Torshavn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Torshavn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Torshavn miniguide

Hyrbil Torshavn
Biluthyrning Torshavn

Tórshavn är huvudstad i Färöarna skärgård, som ligger i Atlanten mellan SkottlandIsland och Norge.Färöarna är formellt en del av Danmark, men har sedan 1948 haft interna självstyre.Skärgården har två officiella språk: Färöarna och danska.

Staden Tórshavn, som grundades redan 825 år av norska nybyggare, har 12.345 invånare (2007), medan befolkningen i kommunen Tórshavn är ca. 20.000. Färöarna består av 18 stora och små öar, Tórshavn, den största av dem – Streymoy.

I den gamla staden Tinganes finns flera efterlevande byggnader från 1500 – och 1600-talet – alla med gräs på taket. Annars Cultural Center Nordens hus från Tórshavn attraktioner. Den byggdes 1983 och har en intressant arkitektur i glas och stål – men med en traditionell gräs tak. Andra sevärdheter: Färöarnas Islands (Färöarna konstmuseum) och öarna Arkeologiska Minni Längtan (Färöarna Nationalmuseum).

Färöarnas enda flygplats Vágar Floghavn ön Vágar. Annars är det en färjeförbindelser från Tórshavn till Hanstholm och Esbjerg i DanmarkBergen i Norge, Scrabster iSkottland och Seydisfjordur the Island.