Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Holbæk

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Holbæk inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Holbæk miniguide

Hyrbil Holbæk
Biluthyrning Holbæk – Foto: © Hubertus

Holbæk ligger Isefjorden nordväst om Själland, särskilt i Region Sjælland – 60 km väster om Köpenhamn. Staden har 26.600 invånare, medan Holbæk kommun har nästan 70.000 invånare.
Holbæk är en modern stad och en viktig handelspartner centrum på Själland. Den har en vacker hamn, bra shopping, många trevliga kaféer – och färjan till den idylliska ön Oro. Det är också bra buss-och tågförbindelser till Roskilde och Köpenhamn.

De mest besökta attraktionerna i staden är Holbæk museet – med 13 historiska byggnader och en arkeologisk samling, Tveje Merløse kyrka från 1100-talet, andelen by Nyvang med friluftsmuseet, artikel Societies Æglageret (med skiftande utställningar), och Beach Park från 1898 in i romantiska trädgård stil – med många exotiska träd och buskar.

Det är också bra att bada i sommar, och staden har både golf och go-cart bana. På vintern kan du använda ishallen ”Isrosen.

Närmaste flygplats är Copenhagen Airport, Kastrup.