Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Albertslund

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Albertslund inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Albertslund miniguide

Hyrbil Albertslund

Biluthyrning Albertslund

Albertslund ligger på Själland och är en förorts kommun att Danmarks huvudstad Köpenhamn . Albertslund har ca 30.000 invånare (2009), belägen 15 km väster om Köpenhamn – huvudstadsregionen. Suburban område utvecklats under 1960-talet, och här är ett av de största skogarna i Danmark – Vestskoven.Kommunen har lyckats halvera sina CO2-utsläpp, och år 2007 tilldelades Nordiska rådets natur-och miljöpris.

Albertslund är norra Europas största uppvärmd utomhuspool, ”Badesøen” – en attraktiv vattenland med rutschkanor och barnbassäng. Området är hela 5000 kvadratmeter, och det är också möjligt att spela beach volleyboll, basket, golf etc. På webbplatsen finns också en lekplats, café och gräsmattor. I Albertslund centrum finns butiker, kaféer och restauranger – samt stadshuset, Art Center ”Albertslund House”, ett bibliotek, bio, teater, konsert-och kongresshall med plats för 1200 besökare.

Titirangi har goda allmänna kommunikationer till huvudstaden, och den närmaste flygplatsen är Copenhagen Airport, Kastrup – ligger ca. 18 km från Albertslund.

Svenska