Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fulda

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fulda inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fulda miniguide

Hyrbil Fulda
Biluthyrning Fulda

Fulda ligger i den centrala delen av Tyskland, floden Fulda i Hessen.Staden har 64.000 invånare (2009), och är en viktig järnvägsknut. Fulda ligger mellan bergskedjor i öster Rhön och Vogelsberg väster.

Grundades 744, men var inte chartrade förrän 1157 Staden är nu ett politiskt och kulturellt centrum för regionen och Fulda kallas ofta för ”barocka stad” eftersom en plats i staden är hem för många byggnader från barocken.

Ett berömt landmärke i staden Fulda katedralen (även känd som St Salvator’s Cathedral) från 1752. Det finns också en katedral-museum.

Andra sevärdheter i Fulda Fulda palats från 1714 med Castle Garden, den romanska St Mikaels kyrka från 820-talet, Stadshuset – ursprungligen från 1531, ”Benedictine 744, St Boniface’s Column och Vonderau Museum – ett kultur-och hembygdsmuseum utställning av sådana målningar, skulpturer och föremål från förhistorisk tid.Vonderau Museet har också ett planetarium.

Den närmaste flygplatsen är Frankfurt International Airport, belägen 121 km sydväst om Fulda.