Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Darmstadt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Darmstadt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Darmstadt miniguide

Hyrbil Darmstadt
Biluthyrning Darmstadt

Darmstadt ligger i sydvästra Tyskland, och tillhör staten Hessen.Staden har cirka 142.800 invånare (2009), och är känt för sin kulturella mångfald, dess olika industri och dess många art nouveau-byggnader. Darmstadt är också säte för den europeiska rymdforskningen.

Louise är torget stadens största torg – där 33 meter höga statyn Langer Ludwig står.Statyn är stadens mest berömda landmärke och en stor turistattraktion.

Också en konstnärskolonin i Mathildenhöhe är en av Darmstadt största attraktioner. Mathildenhöhe ligger på en kulle, och här finns det 48 meter höga tornet ”Hochzeitsturm” – ”Wedding Tower”, den ryska kyrkan från 1897 med dess gyllene kupoler, park och Museum of Art.

Andra attraktioner i Darmstadt är Residenzschloss (slott) från 1500-talet med Castle Museum, vattentorn ”Wasserturm” med en restaurang och konstgalleri, botaniska trädgården och zoo Vivarium.

Darmstadt har också bra shopping och ett pulserande nattliv.

Närmaste internationella flygplats är Frankfurts flygplats, ligger 25 km norr om Darmstadt.