Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Weinheim

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Weinheim inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Weinheim miniguide

Hyrbil Weinheim

Biluthyrning Weinheim

Weinheim ligger nordväst om den sydtyska delstaten Baden-Württemberg, och är en stad med ca. 43.000 invånare (2008). Avståndet sør-/sørvestover till de stora städerna Heidelberg och Mannheim är ca 10-15 km.

Weinheim kallas ofta för ”Zwei-Burger-City” på grund av två slott som ”övervaka” i staden. Den äldsta av dem, Windeck, noterades redan i 1100-talet, men mycket smet i 1674. Först på 1960-talet, hela systemet återställas – och är nu klassas som ett historiskt monument. Wachenburg är mycket yngre. Den byggdes under 1900-talet tors den 1 decenniet – och i dag inklusive en restaurang. Båda slott hör till de Weinhems främsta turistattraktionerna.

Annars finns det flera attraktioner kring det historiska torget Markusplatsen i mitten. Här hittar du bland annat Altes Rathaus (Rådhuset) från 1557. Det är inte längre stadshuset funktioner. Efter ett Världskriget flyttade de till Weinheim Schloss nära – en imponerande byggnad som gjordes i flera steg under perioden från omkring 1400 till slutet av 1800-talet. Det tillhörde det tidigare furste Kurpfalz.

Av de återstående områdena är följande nämnas: City Museum (med en värdefull arkeologiska samling), den botaniska trädgården Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof och arboretum (skogspark) Exotenwald.

Den närmaste flygplatsen är City Airport Mannheim , som ligger ca. 15 km sydväst om Weinheim.

Svenska