Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Düsseldorf

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Düsseldorf inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Düsseldorf miniguide

Hyrbil Düsseldorf
Biluthyrning Düsseldorf

Düsseldorf ligger i nordvästra Tyskland, nära floden Rhen, och är delstatens huvudstad i Nordhrein-Westfalen.Staden har nästan 600.000 invånare, och är också geografisk anknytning till den stora industriella Ruhrområdet.

Förutom att staden är ett viktigt affärscentrum i denna del av Tyskland är Düsseldorf, också känd som en viktig kunstby – och det finns ett antal intressanta gallerier och konstmuseer.Konstakademin i Düsseldorf bildades 1762 och hade sin storhetstid under 1830 – och 1840-år som en grogrund för den ”Düsseldorfer School” i europeiska måleri.

Bland de stora attraktionerna på andra håll, finner vi Benrath rokoko palats (byggd mellan 1755 och 1770), som ligger strax utanför centrum. Nämnas bör även att den historiska distriktet Kaiserswerth, som ligger i norra centrala delen – på stranden av Rhen – och som sådan inkluderar ruinerna av den tysk-romerske kejsaren Friedrich Barbarossa medeltida fästning (1100) och en rad gamla byggnader i barockstil.

Den gamla centrala stadsdelen Altstadt är också ett populärt turistmål. Nästa att presentera några intressanta, gamla arkitektur (inklusive kyrkor), denna del av Düsseldorf erbjuder också ett livligt nattliv. Altstadt kallas ofta för ”världens längsta bardisk” på grund av mer än 300 barer och värdshus som är nära varandra här.   De shoppingmöjligheter är utmärkta, särskilt i den berömda shoppinggatan Königsallee (som ofta förkortas till KO).

Den stora flygplatsen i Düsseldorf International Airport, som är en av Tysklands mest trafikerade flygplats, som ligger nio miles norr om centrum.