Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Düsseldorf

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Düsseldorf inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Düsseldorf miniguide

Hyrbil Düsseldorf

Biluthyrning Düsseldorf

Düsseldorf ligger i nordvästra Tyskland , nära floden Rhen, och är delstatens huvudstad i Nordhrein-Westfalen.Staden har nästan 600.000 invånare, och är också geografisk anknytning till den stora industriella Ruhrområdet.

Förutom att staden är ett viktigt affärscentrum i denna del av Tyskland är Düsseldorf, också känd som en viktig kunstby – och det finns ett antal intressanta gallerier och konstmuseer.Konstakademin i Düsseldorf bildades 1762 och hade sin storhetstid under 1830 – och 1840-år som en grogrund för den ”Düsseldorfer School” i europeiska måleri.

Bland de stora attraktionerna på andra håll, finner vi Benrath rokoko palats (byggd mellan 1755 och 1770), som ligger strax utanför centrum. Nämnas bör även att den historiska distriktet Kaiserswerth, som ligger i norra centrala delen – på stranden av Rhen – och som sådan inkluderar ruinerna av den tysk-romerske kejsaren Friedrich Barbarossa medeltida fästning (1100) och en rad gamla byggnader i barockstil.

Den gamla centrala stadsdelen Altstadt är också ett populärt turistmål. Nästa att presentera några intressanta, gamla arkitektur (inklusive kyrkor), denna del av Düsseldorf erbjuder också ett livligt nattliv. Altstadt kallas ofta för ”världens längsta bardisk” på grund av mer än 300 barer och värdshus som är nära varandra här.   De shoppingmöjligheter är utmärkta, särskilt i den berömda shoppinggatan Königsallee (som ofta förkortas till KO).

Den stora flygplatsen i Düsseldorf International Airport , som är en av Tysklands mest trafikerade flygplats, som ligger nio miles norr om centrum.

 

Svenska