Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Augsburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Augsburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Augsburg miniguide

Hyrbil Augsburg
Biluthyrning Augsburg

Augsburg, som har ca. 264.000 invånare, beläget vid floden Lech i den södra delen av den tyska delstaten Bayern i Tyskland. Den grundades redan år 15 f.Kr.Kr. av kejsar Augustus (som också heter). Senare hade staden en viktig funktion i både den tysk-romerska riket och reformationen som det var här som den bekännelse bekännelsen som utgjorde grunden för den lutherska kyrkan, undertecknades (den Augsburgska benämning, 1530).

Historien har gjort Augsburg en berömd kulturell stad och det finns fortfarande många platser som lockar turister här – inklusive den magnifika rådhuset från 1615.Dessutom är den gamla dåliga kvartalet Fuggeri – etablerad i 1516 som en världsnyhet bostäder – ett populärt turistmål. Här kompositören Wolfgang Amadeus Mozarts far var född, och ”Mozart Haus” är idag ett museum.

Andra mycket besökta attraktionerna i Augsburg är 70 m höga tornet Perlachturm (med sitt ursprung i 900-talet), und klostret i St Ulrich Afra och den berömda marionettetateret Augsburger Puppenkirche.

Närmaste internationella flygplats är Münchens flygplats, ca. 70 km sydost om Augsburg.