Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Greifswald

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Greifswald inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Greifswald miniguide

Hyrbil Greifswald
Biluthyrning Greifswald

Greifswald ligger i nordöstra Tyskland, vid floden Ryck som rinner ut i Östersjön.Staden har 54.000 invånare (2007) och hör till delstaten Mecklenburg-Vorpommern.Greifswald är en hamnstad, industri-och universitetsstad, som också har ett rikt kulturliv – i teater, museer och flera historiska byggnader. Universitetet grundades 1456 och är en av de äldsta i Europa.

I Altstadt – Gamla stan – det finns många vackra medeltida byggnader. Några av de mest besökta är Mariakyrkan, James Church och St Nicholas kyrka – alla från 1200 – och 1300-talet. The Marktplatz med Rådhuset från 1400-talet är värda ett besök.

En stor turistattraktion i Greifswald är Pommersches Landes Museum – ett museum med utställningar inom områdena geologi, arkeologi, folklore och konst.

Några miles öster om staden fiskeläget Wieck är ett populärt utflyktsmål för turister i Greifswald. Wieck har en trevlig maritim atmosfär – och här finns flera pittoreska fiske hus och kloster ruiner branden från 1199

Annars Greifswald erbjuda besökare utmärkta möjligheter till bad med sandstränder och många grönområden.

Den närmaste regionala flygplatsen är Heringsdorft Airport, ligger 70 km sydost om Greifswald.

Alternativt flygplatsen Rostock – Laage Airport är den används.Detta är beläget 106 km väster om Greifswald.