Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Speyer

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Speyer inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Speyer miniguide

Hyrbil Speyer
Biluthyrning Speyer

Speyer, som har ca. 50.000 invånare (2008), belägen vid Rhen i sydvästra Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz.Staden nämns första gången i 496 ADKr, är och sedan kallas Spira – men redan tio år f.Kr. det var en romersk militära anläggningar här.

Speyer är främst känd för sina imponerande katedralen – Kaiser-und Mariendom zu Speyer – som är den största romanska domkyrkan. Det påbörjades 1030 och invigdes 1061. 40 år senare förlängdes. Stora delar av kyrkan förstördes på 1689 under ett krig med Frankrike, men återuppbyggdes under senare delen av 1700-talet.Det har sedan 1981 varit på UNESCO: s världsarvslista.

En annan stor attraktion i Speyer Das Technik-Museum. Den invigdes 1991 och omfattar en samling av flygplan – inklusive en Boeing 747 och Antonov An-22. Dessutom hittar du här en 44 meter lång ubåt, flera lok och ett antal andra tekniska anordningar.

Närmaste internationella flygplats är Frankfurts flygplats, som ligger 110 km norr om Speyer.