Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Böblingen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Böblingen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Böblingen miniguide

Hyrbil Böblingen
Biluthyrning Böblingen – Foto: © Simon Bauerlein

Böblingen ligger i den tyska delstaten Baden-Württemberg – i sydvästra Tyskland – och har 46.500 invånare (2008).Det ligger på två sjöar och är känt för sin högteknologiska industri – liksom den vackra vågiga landskap av kullar och ängar.

Grundades 1253 och har en rik historia, kultur och arkitektur. Den mest berömda landmärke i Böblingen är St Dionysius kyrka, som ligger i marknaden. Kyrkan var ursprungligen från 1400-talet, men förstördes av en bombattack i 1943. St Dionysius kyrka, men byggdes om 1950.

Andra attraktioner i staden inkluderar Stadshuset från 1952, Vogt House från 1570, vattentornet (31 meter hög) från 1928 – där observation däck är öppen för allmänheten, War Museum med utställning av tenn siffror, City Gallery – en utställning med verk från Stuttgart-området, och slaktare Museum ”Fleischer Deutch Museum.

Stadsparken i Böblingen är ett stort rekreationsområde och besökscentrum har utmärkta shoppingmöjligheter.

Böblingen har även termiska bad – med både utomhus och inomhus pool.

Den närmaste flygplatsen är Stuttgart Airport, som ligger 20 km öster om centrum.