Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Schweinfurt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Schweinfurt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Schweinfurt miniguide

Hyrbil Schweinfurt
Biluthyrning Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, som har ca. 55.000 invånare (2008), belägen i regionen Unter Franken i Bayern i Tyskland. Stadens historia började i 700-talet, och i 1200-talet var det uppförts en mur med grindar och torn runt centrum. Delar av muren är bevarad.

Schweinfurt har påverkats av krigsskador flera gånger genom historien – under de senaste två Världskriget. Men staden har flera historiska sevärdheter att visa upp.Bland dessa är det gamla rådhuset i gotisk stil (uppförd 1570-1572) en av de kändaste. Nämnas bör även att mer   vackra kyrkor – inklusiveSt Johannes Kirche (1554-1962) och Heilig Geist Kirche (1806).

Staden har även flera intressanta museer – inklusive Museum Georg Schäfer, som har specialiserat sig på 1800-talets konst från tyskspråkiga länder.

I centrum av Schweinfurt, det finns ett större bilfri shopping – Markthalle – som är mycket populärt bland både besökare och boende.

Närmaste internationella flygplats är Nuremberg Airport, som ligger 120 km sydost om Schweinfurt.