Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Emden

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Emden inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Emden miniguide

Hyrbil Emden

Biluthyrning Emden

Emden är en stad med ca. 52.000 invånare, belägen där floden Ems har sitt utlopp i Nordsjön. Geografiskt staden tillhör regionen Ostfriesland, Niedersachsen.

Staden kan leda sina anor från 700-talet – och sedan slutet av 1800-talet, då Dortmund-Ems-kanalen öppnades, har Emden varit den viktigaste utskeppningshamn för industriföretag i Ruhrområdet. Det finns få historiska byggnader att se i Emden, som orsakade största delen av staden förstördes under 2. Världskriget. Ombyggnad höll på fram till slutet av 1960-talet.

 

Emdens mest kända sevärdhet är den stora, moderna konsthallen. Ett annat kulturbyggnader som väcker intresse bland många, konserthallen Nordseehalle. Annars stadens gamla främsta kyrkan – Die Grosse Kirche – nämns. Det föll offer för de allierades bombningar av Tyskland i den sista fasen av 2 Världskriget, men var delvis byggts om.Det har dock inte hade en funktion som en kyrka i efterkrigstiden. Idag finns en av Tysklands största teologiska bibliotek – John-en-LASCO Bibliothek. Även Emdens monumentala hallen lyssnar på sevärdheter. Det byggdes ursprungligen 1575 – men öppnades på nytt i 1962 efter omfattande återuppbyggnad / restaurering.

Den regionala flygplatsen Emden flygplats ligger 5 km nordost om centrum.

 

Svenska