Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dresden

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dresden inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dresden miniguide

Hyrbil Dresden
Biluthyrning Dresden

Dresden ligger på båda sidor om floden Elbe i östra delen av Tyskland – och den största staden i delstaten Sachsen.Staden har 505.000 invånare (2008) och är en viktig väg och järnväg. Avståndet till tjeckiska gränsen är bara 47 km.

Dresden är ett viktigt centrum för vetenskap och forskning, och är också internationellt erkänt som konst, teater och musik stad.

På södra sidan om floden ligger Altstadt – Gamla stan där de flesta sevärdheterna finns. Den berömda parken Grosser Garten från 1600-talet är en stor turistattraktion och innehåller botaniska och zoologiska trädgårdar, utomhus skede miniatyr järnväg och sjö. Det finns också ruinerna av slottsträdgården från 1678 och en mosaik fontän.

På norra sidan av ån är Neustadt – New Town, stadens affärsdistrikt.

Zwinger Palace är en populär attraktion i Dresden. Slottet är ursprungligen från 1700-talet, och har   paviljonger, gallerier, museer och konstsamlingar.Andra turistattraktioner i staden: Opera byggnad från 1878, Desden palats från 1700-talet, katedralen ”Katolische Hofkirche” från 1700-talet och Frauenkirche, med sina stora gyllene kupol – ursprungligen från 1700-talet, men den förstördes under 2. Världskriget och byggas upp på perioden 1993 – 2006.

Stadens internationella flygplats – Dresden Airport – flygplatsen ligger 10 km norr om centrum.