Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Wiesbaden

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wiesbaden inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wiesbaden miniguide

Hyrbil Wiesbaden

Biluthyrning Wiesbaden

Wiesbaden är en stad med cirka 285.000 invånare (2008), som ligger i den västra delen av Tyskland .Staden är huvudstad i delstaten Hessen – trots att den närliggande staden Frankfurt am Main, är betydligt större.Wiesbaden ursprung kan dateras till år 6 e.Kr.Kr., När romarna byggde en borg där.

Stadens medeltida centrum förstördes av två stora bränder på 1500-talet. Den äldsta byggnaden, som fortfarande finns kvar – och det är en huvudattraktion – Gamla rådhuset (byggt 1610). Annars Schlossplatz en brännpunkt i innerstaden centrum. Detta historiskt viktiga torget är omgiven av en serie monumentala 1800-talsbyggnader. Den mest dominerande är Marktkirche 1850’s (stadens högsta byggnad, där spiran stiger 92 meter över marken) och City Palace – ett palats byggdes runt 1840 för hertig Wilhelm I av Nassau.

Det finns också flera byggnader i Wiesbaden kan relateras till hertigen familj av Nassau – främst Erbprinzpalais (1813-1917) i Wilhelmstrasse och Scloss Biebrich (1702), som ligger 4,5 km söder om centrum (nära floden Rhen).

Page 2 Världskriget har det skett en betydande amerikansk militär närvaro i Wiesbaden – som har satt sin prägel på staden. Något av centrum, nämligen huvudkontor 1USA bepansrade divisionen, och under många år har europeiska huvudkontor US Air Force (militär flygplats Wiesbaden-Erbenheim) har finns här.

Den närmaste civil flygplats är Frankfurt International Airport , belägen 30 km öster om Wiesbaden.

Svenska