Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kiel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kiel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kiel miniguide

Hyrbil Kiel
Biluthyrning Kiel

Hamnstaden Kiel ligger i norra Tyskland – närmare bestämt på Östersjön, och är huvudstad i Schleswig-Holstein.Staden har 237.000 invånare (2008), och har färjeförbindelser med en rad andra länder – inklusive Oslo i Norge och Göteborg i Sverige.

Kiel chartrades i 1242, och har ett universitet som grundades 1665. Staden är känd för att vara en seilsports plats – med den berömda årliga regatta ”Kieler Woche” i juni månad som en populär höjdpunkt.

Staden förstördes delvis under 2 Världskriget, och har bara ett fåtal historiska byggnader kvar. Famous turistattraktioner i Kiel omfatta Stadshuset från 1911 med sina 106 meter höga tornet, den viktigaste kyrkan St Nicholas från 1875, en utställningshall Ostseehalle, vattentorn Ravensberg, Botaniska trädgården, dator museum, flera konstgallerier, Maritima museet, Zoologiska museet och Operahuset.

15 km norr om centrum: s laboratorium-Marine Ehrenmal – en 85 meter hög monument – till minne av sjömän som omkom under en Världskriget. Laboratorium sidan har också bra att simma med vackra sandstränder.

Närmaste flygplats, Hamburg Airport, som ligger 93 km söder om Kiel.