Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Aachen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aachen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aachen miniguide

Hyrbil Aachen
Biluthyrning Aachen

Aachen är beläget i den västra delen av Tyskland, Nordrhein-Westfalen, bara 5 km från gränsen till Belgien och Nederländerna. Staden har 260.000 invånare (2008), och är en viktig järnvägsknut. Aachen är känd för sin långa historia och dess arkitektoniska och kulturella arvet.

Stadens största attraktion är i katedralen, som är en av de äldsta katedraler i Tyskland – med anor från 786 år Inne i byggnaden är ett vackert ”” – Glass Chapel som är en stor turistattraktion, och både katedralen och glas kapellet är listat på UNESCO: s världsarvslista.

Stadshuset i Aachen från 1500-talet är värda ett besök – och Grashaus, som ligger på fiskmarknaden från 1267. Andra attraktioner i staden: Ludwig Forum för internationella Art – galleri med en utställning av samtida konst som också har en utomhus skulpturpark, Büchel Palace från 1338 är Europeiska Square (precis öster om centrum) med fontänen vackert upplyst på natten, och Stadsmuseet Frankenberg slott från 1200-talet i utkanten av staden.

Annars Aachen biografer, teatrar, parker, monument bra shopping och trevliga restauranger.

Närmaste flygplats – Maastricht Aachen Airport – är en internationell flygplats och ligger ca. 40 km utanför Aachen centrum.