Hyrbil Nederlanderna

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nederländerna

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nederländerna inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nederländerna miniguide

Nederländerna
Biluthyrning Nederländerna

Västeuropeiska tillstånd Nederländerna gränsar i öster av Tyskland och söder mot Belgien. Resten av landet består av kustområden i Atlanten. Nederländerna har en befolkning på 16,8 miljoner och en yta på 41.526 km2. Det gör det möjligt för landet att Europas mest tätbefolkade (om du se live från ”Little America” som Monaco, San Marino, Vatikanstaten och Malta ).Annars öarna Aruba och Nederländska Antillerna i Karibiska havet en del av vad som formellt kallas Konungariket Nederländerna.

Landskapet är mestadels mycket platt, med ca. halv är lägre än 1 meter över havet – och det är så mycket som 38% av landets totala areal under havsytan. Detta är möjligt genom ett omfattande system av dammar och vallar. Nederländerna är i övrigt domineras av de tre stora floderna Rhen (Rijn), Waal och Maas – samt ett nätverk av bifloder i deltat områden.

Den formella huvudstad är Amsterdam, med sina 745.000 invånare (1,5 miljoner i storstadsområdet) är också landets största stad. Regeringen och parlamentet är dock i Haag – som tillsammans med den viktiga hamnstaden Rotterdam täcker ett storstadsområde med totalt cirka 3,3 miljoner människor.

Nederländerna kustklimat, där somrarna är relativt svala och vintrarna milda.

Nederländska internationella största flygplats – Schiphol flygplats, som ligger 18 km sydväst om Amsterdam, är Europas 4 livligaste.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i de flesta städer i Holland och vid alla större flygplatser. Prova sökmotorn över och bli överraskad av låga priser på biluthyrning.