Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Leeuwarden

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Leeuwarden inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Leeuwarden miniguide

Hyrbil Leeuwarden
Biluthyrning Leeuwarden

Leeuwarden är beläget norr om Nederländerna, 50 km väster om Groningen. Staden är huvudstad i provinsen och har 91.000 invånare (2005). Leuuwarden järnvägen och kanalen korsning.

Leeuwarden området har haft bosättningar sedan 900-talet. Staden blev en stad i 1435, och var en aktiv handel till Middelzee floden torkat upp på 1500-talet. På 1500-1700-talet var Leeuwarden känd för sin guld och silver personal. Leeuwarden har många vackra byggnader från denna tid. Gamla stan är omgiven av kanaler och pittoreska byggnader som kyrkan från 1300-talet, den gamla handel Waag, St Boniface, Kanselarij, det lutande tornet Oldehove, däribland rådhuset Stadens attraktioner inkluderar bland annat en nationell keramik museum och en Natural History Museum. Leeuwarden har symfoniorkester och en Frisiska Museum. Påsk höll Nederländerna största blomma marknad här.

Groningen flygplats ligger 53 km från Leeuwarden.