Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Eindhoven

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Eindhoven inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Eindhoven miniguide

Hyrbil Eindhoven
Biluthyrning Eindhoven

Eindhoven är Nederländernas femte största stad och har 415.000 invånare med förorter ..Det är beläget i Overijssel provinsen Noord-Brabant, nära gränsen tillTyskland, sydost om Rotterdam.

Eindhoven är kanske mest känd för sin fotballlag PSV Eindhoven. Laget spelar fasta på Philips Stadion, där besökare kan ta del av spåret. Det finns också kombinerade resa till bryggeriet i Lieshout. Einhoven är den huvudsakliga säte Philip Group, som tillverkar elektriska och elektroniska produkter. Bilar är också här, och det är Philip Group, vilket har lett till stadens tillväxt. Här är ett astronomiskt observatorium och ett museum för modern konst och ljus museum. Van Abbemuseum har flera kända verk av konstnärer som Picasso, Chagall och Kandinsky. Eindhoven har flera kända konstinstitutioner och det nederländska centrumet för Design: i oktober är den nederländska Design Week hålls här. Därför erbjuder den förvånansvärt bra shopping villkor.

Eindhoven Airport ligger 7 km utanför staden Eindhoven.