Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Venlo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Venlo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Venlo miniguide

Hyrbil Venlo
Biluthyrning Venlo

Venlo är en stad vid floden Maas, öster om Eindhoven. Den ligger sydost om Nederländerna till gränsen mot Tyskland. 92.000 människor bor i staden i provinsen Limburg (2005).

Venlo är kanske mest känd för Venlo-fall, en händelse under andra världskriget visade att Storbritanniens samband med ett mordförsök på Hitler som Bürgerbräukeller.Venlo var en viktig handelsplats längs floden Meuse i romartiden. Staden blev en stad i 1343 och från 1364 ingick i Lufthansa. Staden har flera vackra medeltida byggnader såsom St Martin’s Church och Stadshuset. Andra attraktioner inkluderar Teater Maasport, Limburgs Museum och Van Bommel. I februari håller staden, som 2003 utsågs till Europas mest grön stad, karneval, och i augusti hölls en sommar fest, Zomerparkfeest i Venlo största park, en fyra dagars fest med musik, film, dans, konst, bland annat

Dusseldorf Flygplats är 42 kilometer från staden Venlo.