Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Alkmaar

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alkmaar inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alkmaar miniguide

Hyrbil Alkmaar
Biluthyrning Alkmaar

Alkmaar är en stad 40 km nordväst om Amsterdam, i provinsen Noord-Holland.Staden har 95.000 invånare i centrum, och som omger staden räknas 190.000 invånare. Från Alkmaar finns det en båt till Storbritannien.

Alkmaar är berömd för sin ost marknad. Varje fredag från april till oktober, sålde ost på traditionellt sätt, eftersom den har sålts i flera hundra år. Alkmaar har många historiska byggnader och har tagit hand om kanalerna och de trånga gatorna från 1700-talet. Berger Port Bridge vittnen till gamla vägen till Bergen medan Stedelijk Museum Alkmaar ger besökare tillgång till stadens och regionens historia. Dessutom har Alkmaar en ost museum och en nationell ølmuseum med bar seververer 86 olika sorters öl. Stadens jordbrukslandskapet är en UNESCOs världsarvslista. Oude Gracht kanal är stadens största med mer historiska byggnader, och lämplig för kajakpaddling.

Amsterdam Schiphol är 36 miles från centrala Alkmaar.