Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Den Haag

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Den Haag inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Den Haag miniguide

Hyrbil Den Haag
Biluthyrning Den Haag

Haag är Nederländernas tredje största stad med 465.000 invånare i stadens centrum, och 705.000 inklusive förorter.Haag ligger i södra Holland provinsen, Nordsjön, söder om Amsterdam. Staden är säte för den nederländska rejeringen och parlamentet, och residens för den kungliga familjen.

Haag är mest känt för sin internationella domstolen i Haag domstolen. Staden är vacker och har många kända byggnader och konstverk. Den Mauritshuis, en   tidigare renässanspalats, konstmuseet med en Rembrandt samling.Filosofen Spinozas grav ligger i Haag. Haag uppstod kring en jaktstuga om. 1250. Den tidigare grevens slott Binnenhof, som ligger i gamla stan med bydammen Vijver, är en av stadens mest berömda byggnader. Vill slottet Huis ten Bosch, det kungliga residenset. Staden har sevärdheter som Clingendael park med en japansk trädgård som är Europas äldsta. Det finns också en Fredspalatset som byggdes 1907-1913 och den miniatyr stad Madurodam.  Stränderna är inte långt borta.

Rotterdams flygplats ligger 16 miles söder om Haag.