Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Amsterdam Schiphol Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Amsterdam Schiphol Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Amsterdam Schiphol Flygplats miniguide

Hyrbil Amsterdam Schiphol Flygplats
Biluthyrning Amsterdam Schiphol Flygplats

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) är den största flygplatsen i Nederländerna.  Flygplatsen ligger ca. 9 km nordväst om Amsterdam eller ca. 20 minuters bilresa från huvudstaden.Amsterdam Airport Schiphol betraktas som en passagerare-vänlig flygplats, och är en av fyra flygplatser i världen med fyra stjärnor, enligt Skytrax klassificeringssystem.

Några av de flygbolag som har sitt säte här inkluderar KLM, ArkeFly, Transavia och Martinair. Flera låga biljettpris som bjuds tidigare linjer till Schiphol, men på grund av höga avgifter, valde många att flytta till mindre närliggande flygplatser.

Schiphol har ett stort utbud av restauranger, barer och affärer, särskilt i kosmetika och elektronik. Flygplatsen har också ett utbud av faciliteter inklusive massage stolar, självbetjäning incheckning, trådlöst internet, och casino. Schiphol har också flera visa områden av Polderbaan bana och Panoramaterras ligger på taket.