Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Utrecht

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Utrecht inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Utrecht miniguide

Hyrbil Utrecht
Biluthyrning Utrecht

Utrecht, Nederländernas fjärde största stad.Utrecht ligger 33 kilometer sydost om Amsterdam, i Kromme Rijn och Amsterdam-Rijn kanalen och är huvudstad i provinsen med samma namn.275.000 bor i stadens centrum, medan förorts befolkning 560.000 människor i staden som en järnvägsknut.

Stadens historia går tillbaka till 1947 AD Kr som den romerske kejsaren Claudius gav order om en defensiv fäste i norra delen av riket. Utrecht domkyrka, St.Martin katedralen inleddes 1200-talet, den nederländska högsta kyrkobyggnad med sina 112 meter. Här kan besökarna klättra upp och beundra utsikten, som på en klar dag sägs att se till Amsterdam och Rotterdam. Den har en fiskmarknad och flera museer, t.ex. de centrala museum av konst, historia och arkeologi, jogga en Aboriginal konstmuseum. Utrecht har flera parker, kanaler och erbjuder goda möjligheter till cykel eller båt. På Stadskasteel Oudaen, en 1300-tals slott kan besökarna smaka på öl.

Air Haven Schiphol i Amsterdam är 35 kilometer från Utrecht.