Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Maastricht

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Maastricht inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Maastricht miniguide

Hyrbil Maastricht
Biluthyrning Maastricht

Maastricht är Nederländernas sydligaste stad vid floden Meuse som delar staden i två. .122.000 invånare bor i Maastricht som är kanalen och järnvägen nav (2005).

Maastricht är kanske mest känd för fördraget med samma namn, som undertecknades 1992 av EU: s medlemmar. Maastricht är Nederländernas äldsta stad, grundad av romarna, som gav sitt namn till staden. Under medeltiden var ett viktigt centrum av Maastricht, med sin textilindustri, förutom att vara ett nav för handel i öster och söder. Staden var ett centrum för kultur och konst under medeltiden, och 1834 blev den första nederländska keramik affärer stora industrier. Staden bygger på bra shopping och sevärdheter som två torn, s: t Servaas Church och St januari katedralen. Före påsk håller Maastricht karneval där hela staden klär i kostymer. I Bonnenfantmuset besökare kan se de nederländska mästare som Rubens, van Dyck, bland annat

Maastricht Aachen Airport ligger 14 kilometer utanför centrum.