Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Eisenach

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Eisenach inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Eisenach miniguide

Hyrbil Eisenach
Biluthyrning Eisenach

Eisenach, som har ca. 44.000 invånare, som ligger i Tyskland – i delstaten Thüringen.Staden har vuxit upp kring slottet Wartburg, som enligt traditionen grundades 1067 – och fortfarande Eisenach huvudattraktion.

Eisenach är också kopplad till två av de tyska och europeiska historiens mest berömda personligheter: Martin Luther (som hade en del av sin barndom här) och Johan Sebastian Bach (född här). Båda har museerna i staden är uppkallad efter honom. Luther Haus är ett korsvirkeshus från 1400-talet, där den berömda reformator, levde i flera år medan han gick till skolan – medan Bach Haus är en 600 år gammal byggnad som ligger i närheten av tonsättarens barndomshem.

Det måste sägas att det finns ett antal arkitektoniska sevärdheter i Eisenach – inklusive det gamla rådhuset från 1596 och Kreuznach Haus (1539). Dessutom har staden en magnifik botanisk trädgård – Kartausgarten – som ursprungligen byggdes som ett kloster trädgård i 1300-talet.

Den närmaste flygplatsen är Erfurt Airport, 60 km öster om Eisenach.