Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cuxhaven

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cuxhaven inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cuxhaven miniguide

Hyrbil Cuxhaven
Biluthyrning Cuxhaven

Hamnstaden Cuxhaven ligger i nordvästra Tyskland, och hör till delstaten Niedersachsen.Staden har ca 51.000 invånare (2008), och är där floden Elbe rinner ut i Nordsjön. Turism och fiske är den huvudsakliga inkomstkällan.

Cuxhaven är känt för att vara en fin strand och semesterort med sandstränder och goda möjligheter till vattensporter. Några km utanför staden ligger ön Neuwerk, och när det är lågvatten kan man gå över till ön. En populär attraktion är fyren på Neuwerk från 1369

En annan turistattraktion i Cuxhaven är Schloss Ritzebüttel – ett slott från 1300-talet som är öppet för allmänheten, och är omgiven av vackra trädgårdar.

Andra sevärdheter i staden: Fisk Museum, Fort Kugelbake – en historisk marin fästning från slutet av 1800-talet, Ship Museum – inklusive fartygsmodeller, maritima målningar, Stadsmuseet med lokal historia utställningar samt gamla vattentornet från 1897.

Den närmaste flygplatsen är Bremen flygplats, som ligger 104 km söder om Cuxhaven.