Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Stuttgart

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Stuttgart inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Stuttgart miniguide

Hyrbil Stuttgart

Biluthyrning Stuttgart

Stuttgart, som ligger vid floden Neckar, har knappt 600.000 invånare (över 3 miljoner i storstadsområdet) – och är huvudstad i sydvästra tyska delstaten Baden-Württemberg. Det har rötter tillbaka till 900-talet, men var handelsrättigheter senast (1200).

Stuttgart är kanske mest känd för sin bilindustri, eftersom både Mercedes Benz / Daimler Benz och Porsche har sin huvudsakliga verksamhet här. Bland attraktionerna finns det både en Mercedes Benz Museum och Porsche-museet i staden.

Men det finns också gott om intressanta, äldre arkitektur, både i och utanför centrum. Gamlestadstorget Schiller Platz är en unik position, eftersom det är omgivet av monumentala byggnader som stiftskyrkan (1100-talet, ombyggd i renässansstil på 1500-talet), Altes Schloss (byggd först på 1300-talet, men också byggts i renässansstil i 1500) och den gamla administrationsbyggnaden Alte Kanzlei (1598). Stadens största öppna rymden – Schlossplatz – vävstolar den enorma Neues Schloss (ca 1770). Bland sevärdheterna i staden måste också Württemberg mausoleum från 1820-talet nämns – och nyare blickfång: den 217 meter höga TV-tornet (1956).

Ett populärt turistmål är också Wilhelmina – Europas enda kombinerat zoo och botaniska trädgård. Anläggningen byggdes ursprungligen som ett kungligt residens 1846.

Stuttgart internationella flygplats ligger 13 km söder om centrum.

 

Svenska