Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Rom

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rom inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rom miniguide

Hyrbil Rom

Biluthyrning Rom

Rom ligger vid floden Tibern i mitten av Italien, norr om Neapel och söder om Milano .Rom är Italiens huvudstad. I staden finns liv runt. 2.550 tusen invånare, medan förorter är befolkningen på 3,3 miljoner. Staden omges av Vatikanstaten.

”Alla vägar bär till Rom” är ett bekant begrepp. Staden är känd för att ha varit huvudstad i det romerska riket, och att vara den huvudsakliga säte påven. Rom är kanske mest känd för konst och romantiska stad snarare än något annat. Staden har ca. 400 kyrkor med målningar av mästare som Caravaggio och Michelangelo.Peterskyrkan är en av de största och mest utsmyckade kyrkor. I närheten i Vatikanen, finner vi världsberömda Sixtinska kapellet med den berömda mästerverk av målaren Rafael. Andra anmärkningsvärda attraktioner inkluderar Pantheon och Villa Borghese, som har en fin   konstsamling och en vacker trädgård.Trastevere har många trattorior, och påminner mig om Lady och Lufsen.

Aeroporti di Rom, Fiumicino är 22 km utanför Rom.Roms andra flygplats, Ciampino Rome Airport ligger strax utanför staden.

Rom är den mest populära destinationen för beställning av en bil i Italien. Hyrbilguiden.se är stolta att kunna erbjuda hyrbilar på mer än 20 olika platser i Rom, inklusive Rom flygplats. Priserna är i jämförelse från flera företag och erbjuder ett garanterat lågt pris på hyra bil.

 

Svenska