Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rom Ciampino Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rom Ciampino Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rom Ciampino Flygplats miniguide

Hyrbil Rom Ciampino Flygplats
Biluthyrning Rom Ciampino Flygplats

Rom Ciampino flygplats ligger 15 km sydost om Rom och är ett av Roms två flygplatser.Bussar är ett bra sätt att få från flygplatsen och Rom på bussarna har bra förbindelser med tåg och tunnelbanan i Rom.Det är ett bra val för biluthyrning företag på flygplatsen som Auto Europa, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Biluthyrning och Targa Rent.

Rom Ciampino flygplats öppnades 1916 och är en av de äldsta flygplatserna i världen fortfarande är i drift. Det är en kombinerad militär och civil flygplats. 4.788.931 passagerare besökte flygplatsen under 2008. 10 olika flygbolag betjänar Rom Ciampino flygplats, särskilt lågprisbolagen.

Flygplatsen har ett begränsat utbud av affärer, men är skattefria. Det finns flera barer och caféer men ingen restaurang. Dessutom har flygplatsen bank-och första hjälpen kontoret.
Det nya hotellet Hotel Meeting ligger 1 km från flygplatsen.