Hyrbil Italien

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Italien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Italien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Italien miniguide

Hyrbil Italien

Biluthyrning Italien

Italien (60 miljoner invånare år 2010) ligger i södra Europa – särskilt i Medelhavsområdet – och består av den italienska halvön, och de stora öarna Sicilien ochSardinien .Landet har kust mot Joniska havet, Terre havet, Adriatiska havet och Liguriska havet (alla sidehav till Medelhavet).

Italien gränser Österrike , Frankrike , Schweiz och Slovenien .De oberoende staterna i San Marino och Vatikanstaten är enklaver i landet.

Italiens fastland är bergigt med Alperna i norr, Podalen söder om Alperna och Apenninerna bergskedjan från norr till söder. Den högsta toppen är Mont Blanc (Monte Bianco), finns både i Italien och Frankrike (4808 m). Det finns också flera stora vulkaner i Italien. Den mest kända är vulkanen Etna och Vesuvius.

Itälä har ett alpint klimat i bergsområden, men i övrigt har i stort sett medelhavsklimat – särskilt i söder.

Italien känd för sin konst, matlagning, historia och kultur – och det land som tar emot 43 miljoner internationella besökare årligen.De mest populära attraktioner är Colosseum ( Rom ) och ruinerna av Pompeji (antika staden som ligger söder om Neapel)

Den mest besökta städerna i Italien är Rom , Milano , Venedig , Florens , Neapel , Palermo och Verona .

Dess huvudstad Rom har 2,7 miljoner invånare och är centralt beläget i landet – 24 km öster om Tyrrenska havet.Rom har många sevärdheter, och den gamla staden upptagna på UNESCO: s världsarvslista.

Italiens största flygplats är den internationella Aeroporto di Rom – Fiumicino (även känd som ”Leonardo da Vinci – Fiumicino flygplats”) , som ligger 35 km utanför Rom.

Hyrbilguiden.se har en av de bredaste sortiment av biluthyrning i Italien. Alla priser på biluthyrning i Italien omfattar försäkring, obegränsad körsträcka, även risk försäkring, stöldförsäkring och eventuella avgifter flygplats.

Svenska