Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lecce

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lecce inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lecce miniguide

Hyrbil Lecce
Biluthyrning Lecce

Lecce är huvudstad i provinsen Lecce och tillhör regionen Apulien. Staden är centralt beläget på Italiens klack sticker ut i söder och antalet invånare är cirka 95.000 (2.009).Adriatiska havet är öster om denna del av landet som kallas Salento och Joniska havet, ligger nästan 70 mil söder om staden. Lecce har en plats ca. 10 km inåt landet från den adriatiska kusten.

Både grekerna och romarna hade herravälde över Lecce, och idag är det fortfarande möjligt att se ruinerna av den romerska amfiteatern som byggdes på 100: s AD Kr.Delar av amfiteatern är begravd, som det senare blev den andra byggnaden restes över resterna. Andra historiska monument kan ses Torre del Parco är ett torn från 1419 och en triumfbue byggdes 1558. Lecce har också museer, en botanisk trädgård och den gamla kyrkor och stadens katedral från 1144

Casale Airport är nästan 50 km norr om Lecce.