Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Altamura

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Altamura inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Altamura miniguide

Hyrbil Altamura
Biluthyrning Altamura

Altamura ligger i Italien i provinsen Bari tillhör regionen Apulien, och befolkningen i staden är mätt på nästan 70, 000 (2008).Regionen ligger i södra delen av Italien och gränsar till Adriatiska havet i öster, medan Altamura ligger en bit inre och uppfyller regionen Basilicata ca 10 km längre söderut. Provinshuvudstaden Bari har ett läge vid Adriatiska havet, drygt 40 km från Altamura.

Altamura är känd för sina berömda och välsmakande bröd, och på grund av resterna av en av våra förfäder som hittades i en grotta strax utanför staden. Resterna förmodligen tillhör en 400.000 år gammal Homo heidelbergensis förkalkade kallas ”Altamura Man”.Fotavtryck av dinosaurier nyligen har hittats i området, och i Museo Archeologico Statale di Altamura kan man se rester av bland annat vaser från det gamla gravkamrar. Altamura domkyrka är en av de vackraste landmärken och byggdes på 1200-talet.

Det är ca. 40 km till Bari flygplats också känd som bleknar Airport.