Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bergamo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bergamo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bergamo miniguide

Hyrbil Bergamo
Biluthyrning Bergamo

Att hyra en bil i norra Italien är mycket populärt och de flesta resenärer föredrar att hyra en bil innan avresan. Genom att boka din bil i förväg kan du välja exakt det fordon som passar dina behov samtidigt som du sparar både tid och pengar. 

Om du reser till Bergamo med flyg är det givetvis lättare att hämta hyrbilen på flygplatsen. Bergamo är en utmärkt utgångspunkt för kortare eller längre åkturer för att upptäcka mer av norra Italien. 

Allmän information om Bergamo

Bergamo ligger 50 kilometer nordöst om Milano vid foten av Alperna. 

Staden kallades Bergomum under den romartiden. Det är en vacker stad i Alperna som består av två delar: den gamla stadskärnan, citta alta, som ligger i den övre delen av staden och den nya staden, citta bassa, som är belägen i den nedre regionen. Bergamo har flera vackra byggnader från renässansen och medeltiden. Det finns det gamla stadscentrumet med Piazza Vecchia och Italiens äldsta stadshus i den gamla staden. Palazzo Della Ragione från 1100-talet och Palazza Della Biblioteca ligger också här. Andra sevärdheter inkluderar kyrkan Santa Maria Maggiore från 1137, som innehåller Donizettis grav och kapellet Colleoni. Besökare kan ta linbanan från citta bassa till citta alta eller besöka byn San Vigilio i bergen, som har en fantastisk vy och slottsruiner. Bergamo ligger nära skidåkningsdestinationer och Lake Iseo. 

Milans Bergamo flygplats och Orio al Serios är båda 4 kilometer utanför Bergamos stadskärna. 

Bergamo och Bergamos flygplats är en av de mest populära platserna i Italien för hyrbilar. Vi erbjuder ett stort utbud av hyrbilar i Bergamo och försöker anpassa dem så att de passar de flesta syftena och budgetarna. Testa sökmotorn ovan för att få en uppfattning om bredden av utbudet och de låga priserna på hyrbilar i Bergamo. 

Flygplats

Bergamo flygplats – Orio Al Serio (BGY) är en internationell flygplats som ligger 6 kilometer sydöst om Bergamos stadskärna. Flygplatsen består mest av lågprisflygbolag. Flertalet biluthyrningsföretag har sin disk vid ingången till ankomsthallen, inklusive Avis, Auto Europa, Budget, Europcar, Locauto, Maggiore och Sixt. 

Utflyktstips

Om du har en hyrbil i Bergamo kan du göra trevliga dagsutflykter till andra stora städer – modemetropolen Milano ligger 58 kilometer från Bergamos stadskärna. Andra stora städer är Verona (117 kilometer), Turin (185 kilometer) och Genua (203 kilometer). 

Vägarna i norra Italien är välbyggda och det finns motorvägar som går mellan de flesta större städerna. 

Med Bergamo som utgångspunkt kan du även besöka Gardasjön – den största sjön i Italien. Där finns utmärkta möjligheter att simma under sommaren och det finns trevliga byar runt hela sjön. Gardasjön ligger 85 kilometer öster om Bergamo. 

Om du vill uppleva Bergamos alper kan du köra till Foppolo, ett bra ställe för vintersporter som ligger 57 kilometer norr om Bergamo. Foppolo har utmärka pister och spår under vintern och en vacker omgivning med små bäckar och sjöar, perfekt för promenader under sommaren.