Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Verona

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Verona inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Verona miniguide

Hyrbil Verona
Biluthyrning Verona

Verona ligger 110 km väster om Venedig vid floden Adige.Staden i norra Italien har en befolkning på 265.000 invånare (2009).Verona har ett strategiskt läge, och Brennerpasset har länge varit en knutpunkt för trafik mellan norra Italien och Centraleuropa.

Verona har många konstsamlingar, museer och bibliotek och ett kulturcentrum. Verona är känd för sina konstnärliga hantverk och möbler tillverkningsindustrin. Staden producerar viner Bardolino, har Soave och Valcpolicell, och en årlig vinmesse. Flera av Shakespeares pjäser har lagts till Verona. Mest känd är kanske Romeo och Julia. Julias grav sägs vara i en av stadens kyrkor. På sommaren förtecknas operor i en romersk amfiteater, som är den största av Colosseum. En av stadens attraktioner är   San Zeno Maggiore kyrka från 1100-talet.Verona är ett världsarv och kulturarvet.

Catulla Aeroporto ligger 12 kilometer från centrum av Verona.